dienstverlening

coaching

MANAGEMENT

ADVIES

Bij elke uitdaging gaan wij voor blijvend resultaat

Wij zijn doeners met denkkracht en gaan voor jouw zaak. Als geen ander weten wij hoe je mensen, teams en organisaties beter kunt laten presteren. Dat weten wij door gebruik te maken van onze (wetenschappelijke) kennis, maar wij putten ook uit jarenlange management ervaring

Afhankelijk van de vraag bieden wij coaching, onderzoek & advies en interim management.

Interim management

Als Interim Managers zijn wij getraind om snel en effectief op te treden in bijzondere situaties. Denk hierbij aan bedrijven die hard (moeten) groeien en andersom of organisaties die bijvoorbeeld recentelijk zijn overgenomen.
Daarnaast weten wij snel onze weg te vinden in organisaties, waardoor wij ook ingezet worden voor kortdurende vervanging, zoals ziekte en verlof.

Situaties waarbij Interim Management wordt ingezet:

  • Herstructurering of organisatieverandering.

  • Overname of fusie.

  • 5-voor-12 interventies waar ingegrepen moet worden om erger te voorkomen.

  • Ziekte of verlof.

Op de website vind je een aantal praktijkvoorbeelden en referenties waar wij als interim actief zijn geweest.

 

Onderzoek & advies

Wij geven advies op basis van onderzoek, feiten en cijfers die inzicht geven in wat er speelt binnen jouw organisatie. Van wat er gebeurt in de markt tot aan het volgen van KPI's binnen de operatie. Ook weten wij de menselijke factoren aan te wijzen die invloed hebben op processen, denk hierbij aan leiderschap en samenwerking.

Voorbeelden van onderzoek & advies:

  • Rendabiliteitsanalyse: waar wordt waarde gecreëerd?

  • KPI analyse: wordt er doelgericht gemanaged?

  • Effectiviteitsanalyse van marketingactiviteiten.

  • Organisatieanalyse: inzichtelijk maken menselijke invloed op processen, zoals leiderschap en samenwerking.

  • Het schrijven van een ondernemings- of investeringsplan ten behoeve van financiering.

  • Ontwikkelen van visie, missie, strategie, doelstellingen en structuur.

 

Coaching

Een individueel coachingstraject begint met een gratis intake om te kijken of er een wederzijdse klik is, een kennismaking, maar ook met een eerste analyse van wat er speelt. In onze coachingstrajecten zetten wij een medewerker bijvoorbeeld (weer) in zijn kracht of geven inzichten in de talenten van de coachee.

In teams gaat het om samenwerking. Een nieuwe samenstelling, een onopgelost conflict of onvoldoende gereedschap om effectief en efficiënt samen te werken zijn vaak redenen om teamcoaching op te starten.

Wij beginnen een teamcoachingstraject met een heldere analyse van de huidige situatie. Dat betekent dat wij met alle betrokken teamleden in gesprek gaan. Daardoor krijgen wij een beeld wat ons in staat stelt om een coachingstraject te ontwikkelen dat aansluit bij waar het team nu staat en waar de groep naar toe moet.