dienstverlening

coaching MANAGEMENT ADVIES

Bij elke uitdaging gaan wij voor blijvend resultaat

Wij zijn doeners met denkkracht en gaan voor jouw zaak. Als geen ander weten wij hoe je mensen, teams en organisaties beter kunt laten presteren. Dat weten wij door gebruik te maken van onze (wetenschappelijke) kennis, maar wij putten ook uit jarenlange management ervaring. Wij denken dat organisatieverandering een constante is geworden om te voldoen aan een snel veranderende omgeving. Dat doet een groot beroep op mensen en teams en het vraagt om focus, teamontwikkeling en leiderschap. Ons belangrijkste doel is verbinden en optimaliseren en samen met jou verandering en vooruitgang realiseren.

Afhankelijk van de vraag bieden wij individuele of teamcoaching, onderzoek & advies of interim management.

Coaching

Een individueel coachingstraject begint met een gratis intake om te kijken of er een wederzijdse klik is, een kennismaking, maar ook met een eerste analyse van wat er speelt. In onze coachingstrajecten zetten wij een medewerker bijvoorbeeld (weer) in zijn kracht of geven inzichten in de talenten van de coachee.

In teams gaat het om samenwerking. Een nieuwe samenstelling, een onopgelost conflict of onvoldoende gereedschap om effectief en efficiënt samen te werken zijn vaak redenen om teamcoaching op te starten.

Wij beginnen een teamcoachingstraject met een heldere analyse van de huidige situatie. Dat betekent dat wij met alle betrokken teamleden in gesprek gaan. Daardoor krijgen wij een beeld wat ons in staat stelt om een coachingstraject te ontwikkelen dat aansluit bij waar het team nu staat en waar de groep naar toe moet.

Onderzoek & advies

Wij geven advies op basis van onderzoek, feiten en cijfers die inzicht geven in wat er speelt binnen jouw organisatie. Van wat er gebeurt in de markt tot aan het volgen van KPI's binnen de operatie. Ook weet Deniels de menselijke factoren aan te wijzen die invloed hebben op processen, denk hierbij aan leiderschap en samenwerking.

Voorbeelden van onderzoek & advies:

  • Rendabiliteitsanalyse: waar wordt waarde gecreëerd?

  • KPI analyse: wordt er doelgericht gemanaged?

  • Effectiviteitsanalyse van marketingactiviteiten

  • Organisatieanalyse: inzichtelijk maken menselijke invloed op processen, zoals leiderschap en samenwerking

  • Het schrijven van een ondernemings- of investeringsplan ten behoeve van financiering

  • Ontwikkelen van visie, missie, strategie, doelstellingen en structuur

Interim management

Als er direct gehandeld moet worden, als snelle analyse en ingrijpende actie vereist is, als het probleem onoplosbaar is volgens anderen, dan excelleren wij, als interim manager.

Bij ons is dit vaak het geval bij teams en organisaties waar een organisatieverandering aanstaande is en medewerkers moeten worden meegenomen in het proces.

Ook hebben wij ervaring met zogenaamde 5-voor-12 interventies, waarbij er snel en effectief moet worden ingegrepen om erger te voorkomen.  

Op de website vind je een aantal praktijkvoorbeelden en referenties waar wij interim actief zijn geweest.